Arkiv

Lagt til 9. mars, 2016

Fortid 1/2016: Nytt nummer i salg!

Fortid 1/2016 er nå i salg og sendes ut til våre abonnenter i løpet av uken.

I dette nummeret som har temaet «Dyr i historien» kan vi blant annet by på artikler om hunder i romfart og polarekspedisjoner, ulike holdninger til kjøtt og slaktemetoder, oppdagelsen av nye arter og fasinasjonen knyttet til disse, samt en artikkel om dyrs rolle i spredningen av epidemier.

Utenfor tema har vi artikler om dansk kongemakt i Norge i vikingtiden, overgangen fra bystater til fyrstestater i Italia i renessansen og Christian Augusts rolle i det europeiske maktspillet på begynnelsen av 1800-tallet. Vi kan også by på et portrettintevju med historiker Terje Tvedt.

For abonnement eller kjøp av enkeltnummer:
abonnement@fortid.no

God lesning!


Kommentarfeltet er stengt.

Tilbake til toppen ↑
  • Nytt nummer i salg

  • Følg oss på Facebook