Nytt nummer

Lagt til 30. mai, 2016

Fortid 2/2016: Nytt nummer i salg!

Fortid 2/2016 er ute i salg!

Denne gangen har vi invitert studenter og historikere til å skrive om temaet «religion». Vi byr blant annet på tekster om religion som metodisk utfordring, lekmannsrørsla, ett tusen år gamle bispeidealer, og et eksempel på blandingen av religion og politikk.

Vi har også intervju, spennende tekster utenfor temaet og annet. For lesere tilknyttet en høyskole eller et universitet, henleder vi oppmerksomheten på Hilde Henriksen Waages manus. Waages hovedpoeng er at professorer og studenter bør samarbeide om å skrive forskningsartikler. Vi oppfordrer landets professorer til å få med seg dette budskapet.

For abonnement eller kjøp av enkeltnummer:
abonnement@fortid.no

God lesning!


Kommentarfeltet er stengt.

Tilbake til toppen ↑
  • Nytt nummer i salg

  • Twitter


  • Last ned nummer 4/2015