Nyheter

Lagt til 27. september, 2017

Fortid 3/2017: Nytt nummer i salg!

Fortid 3/2017 er nå i salg og sendes ut til alle våre abonnenter!

Denne gang har Fortid tematisert «Valg» i historiske kontekster.

Professor Trond Norby tar han med oss gjennom alle endringer i den norske valgordningen fra Stortingets opprettelse i 1814 til dagens valgordning fra 2005. Artiklene til Oddbjørn Evenshaug og Eirinn Larsen retter blikket på kvinners stemmerett, og Ketil Fred Hansen drøfter hvorvidt demokratiet i deler av Afrika er på retrett som en følge av konstitusjonelle kupp.

I tillegg kan vi by på bokmeldinger og et portrettintervju med Hallvard Notaker. Han forteller hvordan det er å forske på og skrive om aktører som fremdeles lever, og som kan kritisere historikeren. For første gang har Fortid en helt ny spalte: På forskerfronten hvor stipendiat Mari Salberg er første kvinne ut.

God lesning!

For abonnement eller kjøp av enkeltnummer:
abonnement@fortid.no

 

 

 

Tags:


Kommentarfeltet er stengt.

Tilbake til toppen ↑
  • Nytt nummer i salg

  • Følg oss på Facebook