FORTIDs fjerde nummer i 2019 får temaet TEKNOLOGI

Historiestudentenes tidsskrift Fortid skal lage sitt siste nummer av dette året, denne gangen med tema "teknologi"! Vi vil gjerne at så mange som mulig kan skrive inn til oss. Vi godtar både korte tekster (2-3 sider) og lange tekster (8-10)!

En av Vladimir Mayakovskys agitprop-plakater, ca. 1920. Foto: Wikimedia Commons

Teknologi handler om så mangt, alt fra ild til industriell revolusjon til internett-eksplosjon.  Legevitenskap, atomvåpen, jordbruk, og mye mye mer. Teknologi har alltid vært tett sammenvevd menneskets historie, og har sånn sett også påvirket både politikk, økonomi, krig, kjønn og sosiale forhold. Med andre ord er dette et tema som virkelig kan favne bredt, både i temporalitet og tematikk!

 

Dersom du ønsker å bidra med en tekst er fristen for innsending 22. oktober, og tekster kan sendes til redaksjonen@fortid.no. Vi søker som vanlig faglige tekster på rundt 8-10 sider, men tar også gjerne i mot kortere bidrag og artikler i et friere format. Til de av dere som er studenter vil vi oppfordre alle som får en idé til å prøve seg fram, uansett hvor langt inn i studieløpet dere er. Redaksjonen bistår med kommentering og forbedring av tekster som har blitt sendt inn. En idé kan være å bearbeide en semesteroppgave eller hjemmeeksamen til artikkel!

Har du spørsmål rundt prosessen kan du sende oss enn mail, og forfatterinnstruksen vår finner du HER.

Av Redaksjonen
Publisert 16. sep. 2019 18:29 - Sist endret 16. sep. 2019 18:37