Fortid 1/2021 får temaet KUNNSKAP

Nummer 3/2020 av historiestudentenes tidsskrift Fortid får temaet «Kunnskap»! Vil du bidra med tekst, abonnere eller annonsere? Ta kontakt med oss!

Som historiestudenter håndterer, forvalter og utvinner vi hele tiden kunnskap om fortida. Men hva er kunnskap? Og kanskje enda mer interessant: Hva var kunnskap? Hva var det viktig å ha kunnskap om? Hva betød det å «vite», å besitte kunnskap? Som tema åpnes det her for mange type artikler – bare fantasien setter grenser for hvilke kilder man kan ta utgangspunkt i for å studere «kunnskap». Temaet er det også i vinden blant historikere. De siste 10-15 årene har kunnskapshistorie vokst frem et eget felt innenfor historiefaget.

Vi vil gjerne at så mange som mulig skriver til oss. Vi godtar både korte (3-5 sider) og lengre tekster (8-10). Dessuten tar vi også imot bidrag som er utenfor tema!
Alle som har en idé, oppfordres til å prøve seg - uansett hvor langt inn i studieløpet dere er. Redaksjonen bistår med kommentering og forbedring av tekster som har blitt sendt inn.

Send ditt bidrag til redaksjonen@fortid.no. Fristen for innsending av tekster er 25. januar, men ta gjerne kontakt med oss før det. Har du spørsmål angående FORTIDs skrivestandard? Les vår forfatterinstruks eller kontakt oss.

Vi gleder oss til å høre fra dere!

Publisert 20. okt. 2020 20:09 - Sist endret 20. okt. 2020 20:10