Fortid 2/2021 får temaet FORLYSTELSE

Nummer 2/2021 av historiestudentenes tidsskrift Fortid får temaet «Forlystelse». Vil du bidra med tekst, abonnere eller annonsere? Ta kontakt med oss!

Federico Andreotti, The Poem / Wikimedia Commons

Mennesker har til alle tider ønsket å forlyste seg. Hvordan denne forlystelsen har utfoldet seg har derimot variert gjennom ulike historiske kontekster. Aktiviteter og lyster som har vært tabu i en periode har i andre perioder vært naturaliserte kulturelle ritualer. I dette nummeret ønsker vi å utforske ulike vinklinger på forlystelsen. 

Vi vil gjerne at så mange som mulig skriver til oss. Vi godtar både korte (3-5 sider) og lengre tekster (8-10). Dessuten tar vi også imot bidrag som er utenfor tema! Alle som har en idé, oppfordres til å prøve seg - uansett hvor langt inn i studieløpet dere er. Redaksjonen bistår med kommentering og forbedring av tekster som har blitt sendt inn.

Send ditt bidrag til redaksjonen@fortid.no. Fristen for innsending av tekster er 20. April, men ta gjerne kontakt med oss før det. Har du spørsmål angående FORTIDs skrivestandard? Les vår forfatterinstruks eller kontakt oss.

Publisert 10. mars 2021 17:09 - Sist endret 15. mars 2021 18:46